Blog

Měníme obyčejné dny v zážitky

Přečtěte si jako první, co je nového

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu (Ludmila Holmoková, IČ:617 105 39) je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů, které vycházejí z české a evropské legislativy.

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání eBooku a dalších newsletterů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu.

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.

Vesnice Hovorany leží zhruba uprostřed katastru k ní přináležícímu, schovaná v sevřeném údolí. Okolní krajina, slunná a přívětivá, byla jistě příhodná pro osídlení v již nejstarších dobách. Památek na staré osídlení se tu však našlo poměrně málo - oblast nebyla soustavně zkoumána, jen tu a tam se něco objevilo, spíše náhodou (z pozdní doby kamenné...

Burčákový pochod Mutěnice je prestižní, poměrně vyhledávaná akce, které se můžete zúčastnit jen a pouze 1 x za rok.
Burčák je nápoj plný zdraví. Obsahuje obrovské množství přínosných látek, vitamínů, enzimů, ovocných cukrů... Pití burčáku je tedy pro Vaše zdraví.

© 2017 Hovoranský hrozen, 696 12 Hovorany. Tel: 723 006 394 . Email:hovoransky.hrozen@gmail.com                                        
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky